Satasoten valmistelijarekrytointi sisäisellä haulla jatkuu – haethan työpaikkaa 14.5. mennessä

27.4.2021

Satasoten hankehallinto on päättänyt avata uudelleen haettavaksi sote-valmistelijoiden tehtävät. Edellisessä rekrytointi-ilmoituksen jakelussa on ilmennyt ongelmia ja haluamme, että hakuilmoitus saavuttaa kaikki halukkaat hakijat Satakunnan sote-organisaatioissa. Aikaisemmat hakijat otetaan huomioon ilman uutta hakemusta. Uuden rekrytoinnin hakuaika on 14.5.2021 asti.

Lue koko artikkeli

Combilanssitoiminnan pilotointi alkaa Raumalla

1.4.2021
Rauman pääterveysasema

Combilanssitoiminnan pilotointi alkaa Raumalla tiistaista 6.4. alkaen. Kyseessä on kotiin annettavien palveluiden toimintamalli, jossa ensihoitoyksikössä toimii työparina perus- tai hoitotasoinen ensihoitaja sekä kotisairaalan sairaanhoitaja. Combilanssin toiminta-aika on alkaessa arkisin klo 9–22. Tavoitteena on, että toiminta tulisi tulevaisuudessa olemaan ympärivuorokautista.

Lue koko artikkeli

Elinkeinoelämän ääni kuuluu myös Satasotessa

23.3.2021
Kuvassa ovat Minna Nore, Markku Kivinen, Taru Anttila ja Riikka Piispa.

Elinkeinoelämän edustus on ollut mukana Satasoten palvelurakenneryhmässä tammikuusta alkaen valmistelemassa Satakunnan sote-uudistusta. Sote-uudistuksella on suuri vaikutus myös yritysten palvelutuotantoon. Tästä syystä elinkeinoelämän edustajat onkin otettava mukaan suunnittelemaan tulevaa uudistusta.

Lue koko artikkeli

Koti TV:n ohjelmatarjontaan päivittäiset yhteislauluvartit

26.2.2021
Euno Grön hymyilee kameralle kuvassa, minkä taustalla on hevonen

Yhteislauluvartti sai alkunsa ikäihmisten toiveiden ja palautteiden perusteella. Yhteislauluja lauletaan Koti TV:ssä ainakin helmi- ja maaliskuun ajan, mahdollisesti sen jälkeenkin. Nyt saatujen asiakaspalautteiden perusteella yhteislauluja on laulettu niin ikäihmisten kodeissa kuin palveluasumisessa yli maakuntarajojen ja vastaanotto on ollut alusta asti innostunutta. Kappalevalinnat ovat olleet osuvia ja pidettyjä. Niitä valitessa kuultiin vanhustyön ammattilaisia.

Lue koko artikkeli