Vanhempien webinaari tarjoaa lapsiperheille tukea ja tietoa

Satakuntalaisille lapsiperheiden vanhemmille tarjotaan syksyn aikana kahdeksan erilaista infoiltaa vanhemmuuden vaiheisiin. Vanhempien webinaari-tapahtumasarja jatkuu aina marraskuulle saakka.

Tervetuloa mukaan!

Satakunnan hyvinvointialue tehdään palvelut edellä, ihmiskeskeisesti.

Satasote valmistelee Satakunnan hyvinvointialuetta. Valmistelussa parannetaan ihmisten peruspalveluja. Samalla sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestäminen siirretään kunnilta hyvinvointialueiden vastuulle. Satakunnan hyvinvointialue järjestää Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut 1.1.2023 alkaen.

Uudistus tehdään, jotta voimme taata yhdenvertaiset palvelut koko Suomessa. Myös Satakunnassa uudistaminen tehdään palvelut edellä, ihmiskeskeisesti.

Ajankohtaista

Hoitaja istuu vanhuksen kanssa sohvalla.

Todellinen muutos tehdään toiminnan tasolla

6.10.2021

Kesän sote-lakipaketin hyväksyminen ja Satakunnan hyvinvointialueen perustuminen heinäkuussa aloitti uuden ajan myös sisältökehittämisen kannalta. Nyt meillä on aidosti lupa valmistella palveluiden sisältöjä koko hyvinvointialueen ja sen asukkaiden tarpeisiin – se tuntuu hyvältä.

Lue koko uutinen

Tulevat tapahtumat

Sote tuli – mitä se meillä Satakunnassa tarkoittaa?

Sote pumppaa voimaa Satakunnan omiin olkapäihin, jotta vastaisuudessakin saamme palvelut saavutettavasti ja tasavertaisesti. Lopulliset linjat vetää aluevaltuusto, jonka sinä valitset ensi tammikuussa.

Eero nousi puolessa vuodessa jaloilleen

Kotikuntoutus tehoaa, kun kuntoutettavalla ja hänen omaisillaan riittää motivaatiota.

OLKA laajenee perusterveydenhuoltoon

Koordinoitu järjestö- ja vapaaehtoistoiminta OLKA toimii Satasairaalassa niin hyvin, että se laajenee sotekeskuksiin ensimmäisenä Suomessa. Vapaaehtoiset tarjoavat asiakkaille kiireetöntä kohtaamista.

Alkoholikokeilu tuo kutsun Valomerkki-keskusteluun nuorelle ja vanhemmille

Kotibileet riistäytyvät käsistä ja Ella puhaltaa ilkeät lukemat alkometriin. Venetsialaisiltana Veetin lonkerot lorotetaan Kirvatsin nurmelle. Sekava Venla kuskataan koulujen päättäjäisistä kotiin. Nuorten ensikokeiluja ei ohiteta olankohtauksella, vaan esimerkkienkin teinit vanhempineen kutsutaan Valomerkki-keskusteluun.

Kysy, kommentoi ja anna kehitysideoita!

Haluatko saada lisätietoa Satakunnan sote-uudistuksesta? Onko sinulle kommentteja vai haluaisitko antaa kehitysideoita uudistukseen liittyen? Se kaikki onnistuu tämän lomakkeen kautta!

Jos sinulla on kysymys, jätäthän nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vastata sinulle. Usein kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset julkaisemme nimettömänä myös näillä sivuilla. Kommentit ja kehitysideat jaamme uudistuksen tekijöille aihealueen mukaan. Huomaathan, että emme suoraan vastaa sinulle kommenttiin tai kehitysideaan, mutta otamme sen käsitteyyn.