Tiedotteet ja uutiset

Vastuualuejohtajien rekrytointi etenee

30.9.2022

Satakunnan hyvinvointialueen vastuualuejohtajien virat ovat olleet haettavissa sisäisen ilmoittautumismenettelyn kautta 9.-23.9.2022. Määräaikaan mennessä virkoihin ilmoittautui yhteensä 76 henkilöä. Seuraavassa vaiheessa osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin.

Lue koko uutinen

Tavoitteena yhtenäinen sosiaalihuolto Satakunnassa

20.9.2022
Asiakas ammattilaisen luona vastaanotolla

Sosiaalihuollon toiminnan ja tiedonhallinnallisen kehittämisen yhteensovittamisen projektin tavoite on pitkästä nimestään huolimatta yksinkertainen. Sen tarkoituksena on osaltaan kehittää sosiaalihuollon yhtenäisyyttä ja toimia siltana sosiaalihuollon ammattilaisten ja tiedonhallinnan välillä.

Lue koko uutinen

Sopimuksien siirtyminen Satakunnan hyvinvointialueelle ja hinnantarkastusesitysten toimittaminen

14.9.2022
Mies kävelee ylös rappusia.

Voimaanpanolain (616/2021 mukaisesti) mukaisesti kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämiseen liittyvät sopimukset siirtyvät 1. päivästä tammikuuta 2023 hyvinvointialueelle, jolleivat hyvinvointialue ja kunta tai kuntayhtymä toisin sovi. Sopimuksen siirto ei pääsääntöisesti edellytä yhteistyökumppaneilta toimenpiteitä. Mikäli kyseessä kuitenkin on esimerkiksi hyvinvointialueelle vain osittain siirtyvä sopimus, otetaan kumppaneihin tarvittaessa yhteyttä mahdollisten sopimusneuvottelujen tiimoilta.

Lue koko uutinen