Tietoa aluevaltuutetuille

Tälle sivulle on koottu tietoa hyvinvointialueen valmistelusta sekä sen eri osa-alueista. Tieto on tarkoitettu erityisesti aluevaaliehdokkaille ja valituille aluevaltuutetuille, mutta myös esimerkiksi kuntien poliittisille päättäjille ja muille sidosryhmille.

Yleistietoa Satakunnan hyvinvointialueesta

Tietopaketti Satakunnan hyvinvointialueen valmistelusta sisältää tiivistetysti tietoa väliaikaisen valmistelutoimielimestä, hyvinvointialueen päätöksenteosta sekä kuntien roolista. Tietopaketti on ladattavissa PDF-muodossa sekä PowerPoint-muodossa.

Materiaalipaketti aluevaalien kuntalaisviestintään

Materiaalipaketti sisältää Satakunnan aluevaalien ydinviestit ja hissipuheen, kuntalaisten motivaatiokartan, kuntalaisten viesti- ja kanavakartan sekä usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen. Materiaalipakettia ja siitä löytyviä tietoja voivat käyttää Satakunnan hyvinvointialueen aluevaaliehdokkaat sekä Satakunnan kunnat omassa viestinnässään.

Aluevaltuutetun opas

Sosiaali- ja terveysministeriön julkaisema Aluevaltuutetun opas tarjoaa kattavan tietopaketin aluevaltuuston ja valtuutettujen tehtävistä. Opas on suunniteltu aluevaltuutettujen ja aluevaaleissa ehdolle asettuvien tietolähteeksi ja työn tueksi.

Aluevaltuutetun opas (pdf).

Pelastustoimi - infopaketti aluevaltuutetuille

Sisäministeriö on julkaissut infopaketin pelastustoimesta. Pelastustoimen tavoitteena on parantaa ihmisten turvallisuutta ja vähentää onnettomuuksia. Tavoitteena on myös, että tärkeät toiminnot turvataan ja onnettomuuden seurauksia rajoitetaan niin, että haitat jäävät mahdollisimman vähäisiksi.

Pelastustoimi - infopaketti aluevaltuutetuille (pdf).

Katso myös