Koti TV näkyy nyt Elisan kaapeli-TV:n kanavapaikalla 66

KotiTV aloitti lähetyksensä antenni-tv-talouksissa vuoden 2020 joulukuussa ja kevään 2021 aikana kanavan lähetykset ovat laajentuneet myös kaapeli-tv-verkon puolelle. Nyt KotiTV näkyy Elisa kaapeli-TV:ssäkin. 

Nainen jumppaa tuolissa

Koti TV aloitti lähetyksensä antenni-tv-talouksissa vuoden 2020 joulukuussa ja kevään 2021 aikana kanavan lähetykset ovat laajentuneet myös kaapeli-tv-verkon puolelle. Nyt Koti TV näkyy Elisa kaapeli-TV:ssäkin. Uusi kanavanäkyvyys mahdollistaa sen, että Koti TV tavoittaa taas lisää ikäihmisiä. 

Koti TV näkyy tällä hetkellä:

  • Digitan antenni-tv-verkossa kanavapaikalla 33
  • DNA:n kaapeli-tv-verkossa kanavapaikalla 66
  • Telian kaapeli-tv-verkossa kanavapaikalla 66
  • Telia TV digibokseissa kanavapaikalla 66
  • Elisa kaapeli-TV:n kanavapaikalla 66
  • Ålcomin partner-operaattorien kanavapaikalla 99

Koti TV -kanava tarjoaa ikäihmisille joka arkipäivä liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä. Kanavan tavoitteena on tuoda ikäihmisten päivään mielekästä sisältöä, lisätä virikkeellistä toimintaa ja aktiivisuutta sekä auttaa arjen rytmityksessä. Kulttuuri ja oppiminen -osiossa teemat vaihtelevat kuukausittain. Ohjelmassa on mm. etäohjattuja museokierroksia, yhteislaulua, voimistelua, tanssia ja digi-opetusta.

– Kanava perustettiin havaittuun tarpeeseen ja sen kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti. Koti TV:tä katsottiin toukokuussa yhden viikon aikana 166 000 tv-vastaanottimesta, kertoo Koti TV:tä tuottavan Kuntopaikka HH Oy:n toimitusjohtaja Sami Hautaniemi.

TV-kanavan käyttöä Satakunnassa pilotoidaan osana Satasote – sote-rakenneuudistuksen kehittämishanketta. Pilotointi aloitettiin 1.1. ja se jatkuu vuoden 2021 loppuun asti. Pilotti toteutetaan koko Satakunnan alueella. Lisätietoa kanavasta ja näkyvyysalueista saat myös Koti TV:n internetsivuilta.