Koti TV:n kanavanäkyvyys laajenee

Koti TV aloitti lähetyksensä antenni-tv-talouksissa vuoden 2020 joulukuussa ja kevään 2021 aikana kanavan lähetykset ovat laajentuneet myös kaapeli-tv-verkon puolelle. Nyt myös Telian asiakkaiden on mahdollisuus katsoa Koti TV:n tarjoamia ohjelmia.

Ikäihminen pitelee kaukosäädintä.

Uusi kanavanäkyvyys mahdollistaa sen, että Koti TV tavoittaa taas lisää ikäihmisiä. Koti TV näkyy tällä hetkellä Digitan antenni-tv-verkossa kanavapaikalla 33, DNA:n kaapeli-tv-verkossa ja Telian kaapeli-tv-verkossa sekä Telia TV digibokseissa kanavapaikalla 66 sekä Ålcomin partner-operaattorien kanavapaikalla 99.

Koti TV -kanava tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä. Kanavan tavoitteena on tuoda ikäihmisten päivään mielekästä sisältöä, lisätä virikkeellistä toimintaa ja aktiivisuutta sekä auttaa arjen rytmityksessä, kuten säännöllisen ruokailun muistamisessa.

– Kanava perustettiin havaittuun tarpeeseen ja sen kysyntä on kasvanut räjähdysmäisesti. Koti TV:tä katsottiin toukokuussa yhden viikon aikana 166 000 tv-vastaanottimesta. Nettotavoitettavuus tällä kyseisellä viikolla oli arvioiden mukaan 249 000 katsojaa. Olemme saaneet paljon kiitosta ja positiivista palautetta, jonka perusteella kehitämme jatkossakin Koti TV:tä ikäihmisten tarpeisiin, kertoo Koti TV:tä tuottavan Kuntopaikka HH Oy:n toimitusjohtaja Sami Hautaniemi.

TV-kanavan käyttöä Satakunnassa pilotoidaan osana Satasote – sote-rakenneuudistuksen kehittämishanketta. Pilotointi aloitettiin 1.1. ja se jatkuu vuoden 2021 loppuun asti. Pilotti toteutetaan koko Satakunnan alueella. Lisätietoa kanavasta ja näkyvyysalueista saat myös Koti TV:n internetsivuilta.