Satakunnan hyvinvointialueen toimialuejohtajien virat on asetettu sisäiseen täyttöprosessiin – haethan 7.6. mennessä

Satakunnan hyvinvointialuejohtajan organisaation rakentaminen etenee ja haemme nyt toimialuejohtajia uusiin virkoihin. Toimialuejohtajien virat täytetään sisäisenä ilmoittautumismenettelynä, mikä on avoinna vielä 7.6.2022 asti.

stm_hameenkyron_koulu_vantaa

Haemme toimialuejohtajia seuraaville toimialueille:

  • erityistaso ja sairaalapalvelut
  • lasten, nuorten ja perheiden palvelut
  • aikuisten palvelut
  • ikääntyneiden palvelut
  • konsernipalvelut

– Uskon, että Satakunnasta löytyy paljon hyvää osaamista näihin nyt avoinna oleviin virkoihin. Toimialuejohtajat tulevat olemaan jo tänä vuonna merkittävässä asemassa, kun rakennamme hyvinvointialuetta kohti vuotta 2023. Toivon, että kaikki kelpoisuusehdot täyttävät henkilöt hakevat näihin uusiin tehtäviin, kannustaa hyvinvointialuejohtaja Kirsi Varhila.

Ilmoittautumismenettelyyn voivat osallistua Satakunnan sotepalveluita tuottavien kuntien ja kuntayhtymien palveluksessa olevat hyvinvointialueelle siirtyväksi määritellyt henkilöt. Hakulinkit on toimitettu sotepalveluita tuottaviin kuntiin ja kuntayhtymiin, mitä kautta ne on jaettu henkilöstölle.

Toimialuejohtajien virkojen kelpoisuusehtoina on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä johtamisosaaminen ja johtamiskokemus sekä johdettavan palvelukokonaisuuden hyvä tuntemus. Sisäisen ilmoittautumismenettelyn avulla nykyisistä viranhaltijoista valitaan tehtäviin ne, jotka täyttävät asetetut kelpoisuusehdot ja joilla on parhaat edellytykset suoriutua uusista tehtävistä.