Satasote kick off -tapahtuma potkaisee sote-uudistuksen käyntiin Satakunnassa! Tervetuloa osallistumaan etätapahtumaan

Tiedätkö jo mikä on Satasote, mitä hankkeissa tehdään ja mikä tulee muuttumaan sote-uudistuksen myötä? Satasoten kick off -tapahtuma potkaisee Satakunnan sote-uudistuksen käytännön toteutuksen toden teolla käyntiin ja tulemme vastaamaan näihin ja moniin muihin kysymyksiin etätapahtumassa. Ilmoittaudu siis jo mukaan!

Satasoten kick off -tapahtuma järjestetään torstaina 28.1. kello 13–15. Tapahtuma järjestetään etänä, joten voit osallistua siihen oman tietokoneen tai älylaitteen ääreltä työpaikalta tai etätyöpisteeltäsi. Kick off -tapahtuma on tarkoitettu Satakunnassa työskenteleville sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastuslaitoksen henkilökunnalle, päättäjille ja sidosryhmille.

Tapahtumassa esiintyvät Satasoten johto- ja ohjausryhmän puheenjohtajat, alueiden edustajat ja hankkeiden hankejohtajat. Pääset myös tutustumaan hankekoordinaattoreihin ja kuulemaan asiantuntijoiden vastauksia työntekijöiltä tulleisiin kysymyksiin ja odotuksiin sote-uudistuksesta.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tämän linkin kautta! Lisätietoa tapahtumasta löydät Satasoten tapahtumakalenterista. Lähetämme ilmoittautuneille linkin tapahtumaan sekä lisätietoja tammikuussa lähempänä tapahtumaa. Ilmoittaudu siis jo mukaan ja lisää tapahtuman ajankohta kalenteriisi!