Satasote kick off -tapahtuma potkaisee sote-uudistuksen käyntiin Satakunnassa! Tervetuloa osallistumaan etätapahtumaan

Tiedätkö jo mikä on Satasote, mitä hankkeissa tehdään ja mikä tulee muuttumaan sote-uudistuksen myötä? Satasoten kick off -tapahtuma potkaisee Satakunnan sote-uudistuksen käytännön toteutuksen toden teolla käyntiin ja tulemme vastaamaan näihin ja moniin muihin kysymyksiin etätapahtumassa. Ilmoittaudu siis jo mukaan!

Terveydenhuollon työntekijä tietokoneen ääressä missä on avoinna Satasoten internetsivut

Satasoten kick off -tapahtuma järjestetään torstaina 28.1. kello 13–15. Tapahtuma järjestetään etänä, joten voit osallistua siihen oman tietokoneen tai älylaitteen ääreltä työpaikalta tai etätyöpisteeltäsi. Kick off -tapahtuma on tarkoitettu Satakunnassa työskenteleville sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastuslaitoksen henkilökunnalle, päättäjille ja sidosryhmille.

Tapahtumassa esiintyvät Satasoten johto- ja ohjausryhmän puheenjohtajat, alueiden edustajat ja hankkeiden hankejohtajat. Pääset myös tutustumaan hankekoordinaattoreihin ja kuulemaan asiantuntijoiden vastauksia työntekijöiltä tulleisiin kysymyksiin ja odotuksiin sote-uudistuksesta.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tämän linkin kautta! Lisätietoa tapahtumasta löydät Satasoten tapahtumakalenterista. Lähetämme ilmoittautuneille linkin tapahtumaan sekä lisätietoja tammikuussa lähempänä tapahtumaa. Ilmoittaudu siis jo mukaan ja lisää tapahtuman ajankohta kalenteriisi!