Satasoten virtuaalisilla aamukahveilla jaetaan tietoa ja keskustellaan uudistuksesta

Haluatko tietää mitä Satasotessa tehdään? Järjestämme jatkossa säännöllisesti Satasoten virtuaaliset aamukahvit, missä käsitellään lyhyesti Satasoten hankkeissa ja sote-uudistuksessa tapahtuvia ajankohtaisia asioita ja samalla pääset keskustelemaan aiheesta sekä kyselemään ja kommentoimaan. Aamukahveille voit osallistua suoraan omalta työpisteeltäsi.

Tietokoneen äärellä kahvikuppi ja muistivihko

Ensimmäiset Satasoten virtuaaliset aamukahvit järjestetään perjantaina 15.1. kello 9–9.30. Ensimmäisillä aamukahveilla hankejohtajat esittäytyvät ja keskustelemme yleisesti hankkeiden nykytilasta ja tulevan vuoden suunnitelmista. Jatkossa aamukahvit järjestetään noin kahden viikon välein ja ensimmäisen aamukahvin yhteydessä keräämme toiveita aiheista, joihin tulevilla aamukahveilla haluttaisiin pureutua tarkemmin. Tule siis mukaan ideoimaan tulevien aamukahvien sisältöjä ja osallistumaan keskusteluun! Tulevien aamukahvien aiheet kirjataan tapahtumakalenteriin sitä mukaan, kun ne on päätetty.

Aamukahvien ajankohdat löydät Satasoten tapahtumakalenterista ja voit merkitä ne jo ylös omaan kalenteriisi! Voit osallistu niille aamukahveille, jotka sopivat omaan aikatauluusi tai joiden aihe kiinnostaa juuri sinua.

Aamukahveille ei tarvitse ilmoittautua erikseen vaan mukaan pääsee tapahtumakalenterista löytyvän linkin kautta. Aamukahvit järjestetään Teamsin välityksellä. Osallistuaksesi tarvitset tapahtuman linkin sekä verkkoyhteyden. Sinulla ei tarvitse olla Teams-tiliä tai asennettua sovellusta. Jos liityt kokoukseen verkossa, voit käyttää joko Microsoft Edgeä tai Google Chromea. Ohjeita löydät Microsoftin internetsivuilta.

Satasoten aamukahvit on suunnattu erityisesti sote- ja pelastuslaitoksen työntekijöille ja niille sidosryhmille ja päättäjille, joita sote-uudistus koskee. Tervetuloa mukaan Satasoten aamukahveille kuulemaan uusimmat uutiset, sote-uudistuksen käänteet ja osallistumaan keskusteluun!