Satasoten johtoryhmä perehtyi jaostojen toimintaan

Satasoten johtoryhmä kokoontui keskiviikkona 29.9. kuulemaan, kuinka Satakunnan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen, eli VATEn, alaiset jaostot ovat aloittaneet toimintansa.

Satasoten johtoryhmä toimii Satakunnassa VATEn poliittisena ohjausryhmänä. Kokouksessa johtoryhmä kuuli toiminnan ja hallinnon valmistelun jaoston ja henkilöstöjaoston toiminnan esittelyt sekä pelastuslaitoksen tilannekatsauksen. Satasoten johtoryhmä ohjasi ja antoi evästyksiä tehtävänsä mukaisesti jaostojen vastuuvalmistelijoille.

– Jaostojen työ on Satakunnassa lähtenyt hyvin käyntiin. Jaostojen tehtäväkokonaisuudet ovat isoja ja vaativia, mutta hyvällä yhteistyöllä saamme rakennettua toimivan hyvinvointialueen, toteaa johtoryhmän puheenjohtaja Kaarina Ranne.

Johtoryhmä toimii myös Satasote hankkeiden johtoryhmänä ja kokouksessa kuultiinkin palvelurakenneryhmän ajankohtaiskatsaus. Palvelurakenneryhmä valmistelee hankkeiden kokonaisuudet johtoryhmän käsittelyyn. Johtoryhmälle käsiteltäväksi ja päätettäväksi tulevat asiat valmistellaan palvelurakenneryhmässä laajasti kuntien ja sote-kuntayhtymien ammattilaisten yhteistyönä.