Satasoten uusi johtoryhmä piti ensimmäisen kokouksensa

Satasoten johtoryhmä kokoontui torstaina 26.8. ensimmäiseen kokoukseensa uudella kokoonpanolla. Kokouksessa muun muassa kerrattiin johtoryhmän tehtäviä tulevalle kaudelle.

Satasoten johtoryhmän puheenjohtajana aloitti Kaarina Ranne (VIHR.). Ensimmäisenä varapuheenjohtajana toimii Satu Jokela (KESK.) ja toisena varapuheenjohtajana Anu Ahosmäki (VAS.). Johtoryhmän kokoonpano kokonaisuudessaan on nähtävillä Satasoten internetsivuilla.

Satasoten johtoryhmä tulee myös jatkossa vastaamaan Satasoten hankkeiden poliittisesta ohjauksesta. Johtoryhmä toimii myös väliaikaisen valmistelutoimielimen, eli VATEn poliittisena seurantaryhmänä.

– Tuleva hyvinvointiorganisaatio on kokonaan uusi ja se kattaa koko Satakunnan. Sen rakenne ja toiminta on suunniteltava huolella. Muutostyötä tehdään useissa eri ryhmissä ja eri tasoilla ja Satakunnan alueen parhaat asiantuntijavoimat on valjastettu uuden hyvinvointiorganisaation luomiseen. Poliittinen johtoryhmä on elintärkeä, demokraattisesti kuntavaalien tuloksen pohjalta muodostettu yhteistyö- ja seurantaelin, joka toimii siihen asti kunnes 23.1.2022 pidettävien aluevaalien perusteella valittu aluevaltuusto ja sen valitsema aluehallitus tulevat toimivaltaisiksi maaliskuussa 2022, toteaa johtoryhmän puheenjohtaja Kaarina Ranne.