Sidosryhmät kutsutaan mukaan vaikuttamaan Satakunnan hyvinvointialueen valmisteluun

Miten te Satakunnan hyvinvointialueen sidosryhmänä toivotte sote- ja pelastuspalvelut järjestettävän tulevaisuudessa? Mitä asioita arvostatte niissä eniten? Mitä lähtisitte kehittämään ensimmäisenä ja minkä arvojen pohjalta toivoisitte Satakunnan hyvinvointialueen rakentuvan?

Kuvituskuva

Keräämme nyt vastauksia edellä oleviin kysymyksiin Satakunnan hyvinvointialueen sidosryhmiltä kyselyn avulla! Nyt voitte sidosryhmänä vaikuttaa siihen, minkälainen hyvinvointialue meille satakuntalaisille rakennetaan ja miten se palvelee meitä parhaiten.

Vastaukset toimivat pohjana Satakunnan hyvinvointialueen strategiatyössä. Saman sisältöinen kysely toteutettiin maalis-huhtikuussa 2022 satakuntalaisille asukkaille ja Satakunnan hyvinvointialueen tuleville työntekijöille.

Hyvinvointialueen strategia tulee valmistumaan vuoden 2022 aikana ja sen tarkoituksena on määrittää hyvinvointialueen tavoitteet. Hyvinvointialueen strategiasta päättävät aluevaltuutetut, mutta valmistelutyöhön halutaan osallistaa niin asukkaita kuin tulevia työntekijöitäkin

Kyselyyn on avoinna 31.5.2022 asti. Vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä.