Sote-johtaja Sari Rantanen aloittaa syyskuussa

Satakunnan hyvinvointialueen sote-johtajaksi valittu Sari Rantanen on vastaanottanut viran ja aloittaa työssään 5.9. Aluehallitus käsitteli asian 22.8. pidetyssä kokouksessaan.

stm_hameenkyron_koulu_vantaa

Sari Rantanen on sote-johtaja avainpaikalla varmistamassa Satakunnan hyvinvointialueen palvelujen yhteensovittamisen. Rantanen tehtäviin kuuluun johtaa hyvinvointialuejohtajan alaisuudessa muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotantoa ja toimialueiden palveluja sekä toiminnan organisointia ja kehittämistä. Rantanen vastaa toiminnan tuloksellisuudesta ja raportoinnista, asiakaslähtöisen toimintakulttuurin edellytysten luomisesta ja kehittämisestä sekä asiakaslähtöisen osaamisen kehittämisestä yhteistyössä toimialueiden kanssa. Rantanen osallistuu hyvinvointialueiden väliseen yhteistyöhön.

– Yhteistyö on avainasemassa sote-johtajan työssä toimimisessa, tiivistää aluehallituksen puheenjohtaja Harri Lehtonen laajaa tehtävänkuvaa.

Sote-johtajan virantoimituksen alussa on kuuden kuukauden koeaika ja sote-johtajaan ei sovelleta työaikalain eikä virkaehtosopimuksen työaikamääräyksiä.