Tapahtumat

Henkilöstön kahvitilaisuus: hyvinvointialueen talous

Etätapahtuma

Henkilöstön kahvitilaisuudessa kerrotaan Satakunnan hyvinvointialueen tulevalle henkilöstölle keskeisimmistä valmistelussa olevista asioista. Tule linjoille kuuntelemaan ja kysymää, jotta tiedät mitä uudistus pitää sisällään!

Satakunnan järjestöjen aamukahvit

Etätapahtuma

Satakunnan Yhteisökeskus kutsuu kaikki mukaan yhdistystoimijoita järjestöjen aamukahveille etäyhteyksin!  Tervetuloa mukaan kuulemaan uusimmat käänteet, vaikuttamaan yhteisiin viesteihin uudistuksen suuntaan ja olemaan mukana kaikin tavoin!

Satasoten hankekahvit: Nepsy-toiminta hyvinvointialueella

Etätapahtuma

Haluatko tietää mitä Satasoten hankkeissa kehitetään ja miten työt etenevät? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hankkeessa tapahtuvista ajankohtaisista asioista!

Elämänkaarimalli hyvinvointialueen perustana: Elämänkaarimalli käytännössä

Teknologiakeskus Pripoli Tiedepuisto 4, Pori

Satakunnan hyvinvointialueen organisaation perustana on elämänkaarimalli. Miten siis organisaatio käytännössä rakentuu ja mitä elämänkaarimalli tarkoittaa käytännössä? Tähän asiaan tullaan perehtymään esihenkilöille suunnatulla kaksiosaisessa koulutuskokonaisuudessa.

Satakunnan kuntoutus- ja työllisyyshankkeiden päiväkahvit

Etätapahtuma

Satakunnan kuntoutus- ja työllisyyshankkeiden (SATADUUNIA, Työkykyä Satakuntaan ja Itsemurhien ehkäisy Satakunnassa) virtuaaliset iltapäiväkahvitilaisuudet järjestetään Teamsin kautta ja ne ovat avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.