Ladataan Tapahtumat

Aluekierros Satakunnan hyvinvointialueella

15.11.2021, kello 14:00 - 16:00

Hyvinvointialueiden valmisteluun liittyvä Sosiaali- ja terveysministeriön aluekierros järjestetään Porissa 15.11.2021 kello 14–16. Vierailulla kerrotaan ja keskustellaan sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksesta ja sen etenemisestä.

Aluekierros on suunnattu hyvinvointialueiden edustajille ja sosiaali- ja terveydenhuollon paikallisille toimijoille. Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta. Tilaisuuden yhteydessä medialle järjestetään ministereiden haastattelumahdollisuus. Kohderyhmän edustajat saavat erillisen kutsun tapahtumaan.

Kierroksella Porissa ovat mukana perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru ja valtiovarainministeri Annika Saarikko sekä sosiaali- ja terveysministeriön, valtiovarainministeriön, sisäministeriön ja opetus- ja kulttuuriministeriön virkamiehet.

Aluekierroksen tavoitteena on välittää ajantasaista tietoa ja keskustella sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistuksen sisällöistä sekä toimeenpanosta hyvinvointialueilla. Tilaisuuksien aiheena on myös tammikuussa ensimmäistä kertaa järjestettävät aluevaalit.

Tilaisuuden ohjelma

Tilaisuus järjestetään Porissa kello 14–16. Tilaisuutta on mahdollista seurata etänä sosiaali- ja terveysministeriön YouTube-kanavalla.

  • 14.00 Tervetuloa / Satakunnan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen puheenjohtaja Asko Aro-Heinilä
  • 14.05 Sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen uudistus sekä hyvinvointialueiden käynnistyminen / ministerit
  • 14.30 Satakunnan hyvinvointialueen valmistelu
  • 14.50 Kysymyksiä ministereille
  • 15.05 Valtioneuvoston ja hyvinvointialueiden yhteistyö toimeenpanossa
  • 16.00 Tilaisuus päättyy

Tiedot

Päivämäärä:
15.11.2021
Aika:
14:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Satasote

Lisää tapahtuma kalenteriisi!