Ladataan Tapahtumat

Elintapaohjauksen koulutukset

31.8.2022, kello 09:00 - 14:00

Koulutuksen tavoite

Koulutuksella vahvistetaan ammattilaisten osaamista asiakkaan motivoinnista elintapamuutokseen ja sen tukemiseen ja sairaudenhoidon painopistettä siirretään ennaltaehkäisyyn ja terveyden edistämiseen. Nämä ovat Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen keskeisiä tavoitteita. Omahoidon tuella ja elintapaohjauksella on todettu olevan merkitystä terveysongelmien primaari- ja sekundaariprevention kohdalla, ja sillä on vaikutusta niin lasten, perheiden, työikäisten kuin ikääntyneiden kanssa tehtynä.

Koulutus on osallistujalle ilmainen. Koulutusmaksut kustannetaan Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen Ennaltaehkäisevät ja varhaisen tuen palvelut -osahankkeen koordinaatiorahasta. Lisäksi Tulevaisuuden sote-keskus -hanke voi kustantaa osatoteuttajaorganisaatioiden koulutukseen osallistuvien sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiden sijaiskulut.

Koulutuksen sisältö (PDF)

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu perus- ja erityistason sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille sekä kunnissa työskenteleville liikunnanohjaajille ja -neuvojille, liikunnan viranhaltijoille ja kuntien hyvinvointityöhön osallistuvalle henkilöstölle. Koulutus toimii erinomaisena täydennyskoulutuksena myös VESOTE- ja SataLipake -hankkeiden koulutuksiin osallistuneille työntekijöille.

Aika ja paikka

Koulutus järjestetään 31.8.2022-9.2.2023. Koulutukseen osallistuminen on joustavaa, sillä iso osa opinnoista suoritetaan verkossa lähikoulutuspäivien rinnalla. Koulutukseen mahtuu rajattu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä.

Elintapaohjauskoulutuksen aikataulu

Ilmoittautuminen

Lue ennen ilmoittautumista ilmoittautumiskäytännöt (PDF). Sitova ilmoittautuminen on auki 31.7.2022 saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti:

  1.  Ensin ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä.
  2.  Sen jälkeen kirjaa tietosi seuraavalle lomakkeelle: E-lomake – Henkilötietojen kerääminen Diakonia-ammattikorkeakoulussa suoritettavia opintoja varten.

Koulutukseen otetaan rajattu määrä osallistujia. Koulutukseen osallistuminen on ilmainen osallistujalle. Peruutukset viimeistään 14.8. koulutuksen järjestäjälle.

Järjestäjä

Koulutuksen järjestää Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hanke yhteistyössä Diakonia ammattikorkeakoulun, LiikU ry:n ja UKK-instituutin kanssa.

Lisätietoa antaa

Laura Ramstadius
Hankekoordinaattori
Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hanke
Ennaltaehkäisevät ja varhaisen tuen palvelut -osahanke
laura.ramstadius@satakunta.fi
puh.  044 7114369

Tiedot

Päivämäärä:
31.8.2022
Aika:
09:00 - 14:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Satasote

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma

Lisää tapahtuma kalenteriisi!