Ladataan Tapahtumat

Henkilöstön kahvitilaisuus: turvallisuus ja varautuminen

16.6.2022, kello 13:00 - 13:30

Kahvitilaisuudessa kerromme henkilöstölle hyvinvointialueen valmistelun keskeisia asioita ja vastaamme kysymyksiin! Tämän tilaisuuden aiheena on turvallisuus ja varautuminen. Aiheesta kertomassa vastuuvalmistelija Ari-Pekka Laine.

Ilmoittaudu jo mukaan ja merkitse tapahtuma kalenteriisi.

Tilaisuudet on tarkoitettu Satakunnan hyvinvointialueelle siirtyvälle henkilökunnalle. Tavoitteena on jakaa tietoa hyvinvointialueen valmistelusta ja tulevaa henkilöstöä kiinnostavista asioista. Henkilöstön kahvitilaisuudet järjestetään virtuaalisesti Teams-yhteyden avulla.

Tilaisuudet tallennetaan ja ne on katsottavissa jälkikäteen kahden viikon ajan Satakunnan hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.

Osallistuminen

Henkilöstön kahvitilaisuudet järjestetään Teams -tapahtumana. Rekisteröidy tapahtumaan alla olevan linkin kautta. Rekisteröitymisen jälkeen saat osallistumislinkin suoraan sähköpostiisi.

Rekisteröidy tapahtumaan tästä linkistä.

Onko sinulla kysyttävää?

Haluamme tilaisuuksissamme vastata henkilöstöä mietityttäviin kysymyksiin. Tapahtumassa sinun on mahdollisuus kysyä tai kommentoida chat-palstan kautta. Otamme kysymyksiä vastaan myös etukäteen, jotta saamme niihin parhaan asiantuntijan vastauksen. Jos sinulla on kysymyksiä jo mielessä, lähetä ne meille sivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta (lomake löytyy sivun alalaidasta). Vastaamme henkilöstön kahvitilaisuuksissa teemaan liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tiedot

Päivämäärä:
16.6.2022
Aika:
13:00 - 13:30
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Satasote

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma

Lisää tapahtuma kalenteriisi!