Ladataan Tapahtumat

Henkilöstön kahvitilaisuus: säilyvätkö virat ja toimet siirtyessäni hyvinvointialueen palvelukseen?

20.1.2022, kello 13:00 - 13:30

Kahvitilaisuudessa kerromme henkilöstölle hyvinvointialueen valmistelun keskeisia asioita ja vastaamme kysymyksiin! Tällä kertaa henkilöstön kahvitilaisuuden aiheena: säilyvätkö virat ja toimet siirtyessäni hyvinvointialueen palvelukseen? Aiheesta kertomassa henkilöstövalmistelija Kaisa Harjunpää.

Tilaisuudet on tarkoitettu Satakunnan hyvinvointialueelle siirtyvälle henkilökunnalle ja kahvitilaisuuksia tullaan järjestämään jatkossa säännöllisesti. Tavoitteena on jakaa tietoa hyvinvointialueen valmistelusta ja tulevaa henkilöstöä kiinnostavista asioista. Henkilöstön kahvitilaisuudet järjestetään virtuaalisesti Teams-yhteyden avulla. Omakustanteisen kahvin, teen tai muun virvokkeen juominen tilaisuuden aikana on vapaaehtoista. Tilaisuudet tallennetaan ja ne on katsottavissa myös jälkikäteen.

Osallistuminen

Henkilöstön kahvitilaisuudet järjestetään Teams -tapahtumana. Rekisteröidy tapahtumaan alla olevan linkin kautta. Rekisteröitymisen jälkeen saat osallistumislinkin suoraan sähköpostiisi.

Rekisteröidy tapahtumaan tästä linkistä.

Onko sinulla kysyttävää?

Haluamme tilaisuuksissamme vastata henkilöstöä mietityttäviin kysymyksiin. Tapahtumassa sinun on mahdollisuus kysyä tai kommentoida chat-palstan kautta. Otamme kysymyksiä vastaan myös etukäteen, jotta saamme niihin parhaan asiantuntijan vastauksen. Jos sinulla on kysymyksiä jo mielessä, lähetä ne meille sivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta (lomake löytyy sivun alalaidasta). Vastaamme henkilöstön kahvitilaisuuksissa teemaan liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Tiedot

Päivämäärä:
20.1.2022
Aika:
13:00 - 13:30
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Satasote

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma

Lisää tapahtuma kalenteriisi!