Ladataan Tapahtumat

Kohti sujuvampaa kokemusasiantuntijatoimintaa Satakunnassa

15.2.2022, kello 09:00 - 11:00

Tervetuloa webinaariin, jossa otetaan ensiaskeleet kohti sujuvampaa kokemustehtävien välitystä ja palkkioiden maksua Satakunnassa!

Webinaarissa

  • keskustellaan kokemusasiantuntijoiden palkkioista ja niiden vaikutuksista sosiaalietuuksiin. Mikä sinua kokemusasiantuntijana huolettaa?
  • kuullaan, kuka on kevytyrittäjä. Soveltuisiko kevytyrittäjyys kokemustehtävien tekoon? Mitä ottaa huomioon ennen aloittamista?
  • hahmotetaan Satakunnan kokemusasiantuntijoiden välitysprosessin nykytilakuva ja kartoitetaan kokemustiedon avulla, miten kehitetään siitä vielä kannustavampi ja parempi kokemusasiantuntijoille ja organisaatioille.

Aika ja paikka

Tiistai 15.2. klo 9.00–11.00 Teams-etäyhteydellä

Kohderyhmä

Satakunnan kokemusasiantuntijat, kokemustehtäviä tilaavien, tuottavien ja välittävien organisaatioiden työntekijät ja kaikki kokemusasiantuntijuudesta kiinnostuneet.

Tilaisuuden järjestävät Satakunnan yhteisökeskus ja Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen Oma hyvinvointi -osahanke.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 10.2.2022 mennessä tällä linkillä. Ilmoittautuneille lähetetään webinaarin Teams-linkki lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoja

Ilmoittautumista koskevat tiedustelut ja peruutukset
Laura Ramstadius
laura.ramstadius (at) satakunta.fi
044-711 4369.

Muut lisätiedot webinaarista:
Jaana Tuomela,
Satakunnan yhteisökeskus
jaana.tuomela (at) yhteisokeskus.fi

Tiedot

Päivämäärä:
15.2.2022
Aika:
09:00 - 11:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Satakunnan yhteisökeskus
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma

Lisää tapahtuma kalenteriisi!