Ladataan Tapahtumat

Mediataiteen demopäivä – taidetta hoitolaitosympäristöihin

8.12.2022, kello 11:00 - 16:00

Mediataiteen Demopäivässä esitellään monimuotoisia mediataideteoksia ja niiden valmistusprosessia. Kaikki teokset ovat vielä keskeneräisiä, joten tapahtuma tarjoaa yleisölle ja teosten tekijöille ainutlaatuisen mahdollisuuden vuoropuheluun ja kommentointiin. Teosten tekijöitä kiinnostaa teosten kehittäminen hoitolaitosyleisöjen tarpeita ja näkemyksiä huomioiden. Sairaalan henkilökunnalle ja muille yleisöille päivä antaa uusia ideoita siitä, millaisia taideteoksia hoitolaitosympäristöissä voisi olla esillä.

Aika ja paikka

8.12.  klo 11-16, Satasairaalan talvipuutarha

Kohderyhmä

Tilaisuus on avoin kaikille!

Demopäivän teokset ja taiteilijat:

Marko Tandefelt ja Jani Hietanen: diip.
Teos on resonoiva kehosoitin, joka reagoi kokijan liikkeeseen. Teosta on aikaisemmin testattu mm. Autismisäätiön kanssa. Tandefelt ja Hietanen ovat paikalla pystyttämässä, esittelemässä ja käyttämässä teosta.

Henrietta Lehtonen: Puut.
Teos on monikanavainen videoinstallaatio, jota on kuvattu Pitkäniemen sairaalan puistossa ja se on tulossa esille Taysin uuteen psykiatriseen sairaalaan. Teoksen esittelee tuottaja Tuuli Penttinen-Lampisuo.

Antti Seppänen: Kehotarinat (työnimi).
Teos on lyhyt dokumenttielokuva 50-vuotiaasta Kirsistä, joka on saanut voimaa tanssiterapiasta. Teoksen esittelee tuottaja Tuuli Penttinen-Lampisuo.

Tiedot

Päivämäärä:
8.12.2022
Aika:
11:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Kestävän kasvun Satakunta (RRP) -hanke

Tapahtumapaikka

Satasairaala
Sairaalantie 3
Pori, 28500
+ Google Map

Lisää tapahtuma kalenteriisi!