Ladataan Tapahtumat

Omaolo-palvelut Satakunnassa 2021 – Kick-off -tilaisuus

3.5.2021, kello 09:00 - 13:00

Omaolo-palvelut digitalisoivat asukkaan hoitopolkua ja helpottavat hänen tilanteensa arviointia. Satakuntalainen on jo noin vuoden ajan voinut arvioida tiettyä terveysongelmaansa Omaolon oirearvioiden avulla, ja saada terveysongelmansa hoidetuksi jopa kokonaan digitaalisesti esimerkiksi lääkärin etävastaanotolla. Uusimpana palveluna Porin perusturvan, Euran ja Säkylän asukkaat voivat arvioida oikeuttaa sosiaalihuollon tukipalveluihin Omaolon palveluarvioissa.

Tavoitteenamme on, että tänä vuonna voisimme tarjota satakuntalaisille digitaalisesti myös määräaikaistarkastuksia (1,5-vuotiaan terveystarkastus, 5 lk. terveystarkastuksen vanhemman kysely, lasten ja nuorten suun terveydenhuollon esitietolomake jne.), hyvinvointitarkastuksen (sisältää terveystarkastuksen, WHOQOL-BREF –mittarin ja OHIP –suun terveydentilan arvion) ja kehittää edelleen sosiaalihuollon palveluarvioita koko Satakunnassa.

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti Satakunnan alueen sote-työntekijöille.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kick-off -tilaisuuteen kuulemaan lisää Omaolo-palveluiden kehittämisestä Satakunnassa!

Ohjelma

9.00  Tervetuloa, Hankekoordinaattorit Katri Tunttunen ja Minttu Saari
9.05  Alkusanat, Miten Satakunnassa etenemme Satasotessa, ja minkä merkityksen ja lisäarvon digitaalisuus tuo satakuntalaiselle ammattilaiselle ja asiakkaalle? Hankejohtaja Anneli Lehtimäki
9.30  Lapset, nuoret ja perheet – määräaikaistarkastukset lastenneuvolasta opiskeluterveydenhuoltoon, Ylilääkäri Marke Hietanen-Peltola, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
10.30  Tauko
11.00  Mitä määräaikaistarkastukset, hyvinvointitarkastus ja palveluarviot tarkoittavat Omaolossa? Videoesittely
12.30  Keskustelua

Osallistuminen

Osallistu tapahtumaan suoraan tämän linkin kautta.

Suora osoite, jos ylläoleva linkki ei toimi: https://meet.satasairaala.fi/minttu.saari/569M77Q5

Tiedot

Päivämäärä:
3.5.2021
Aika:
09:00 - 13:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Satasote

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma

Lisää tapahtuma kalenteriisi!