Ladataan Tapahtumat

Omin Jaloin verkossakin -koulutus

16.9.2021, kello 12:00 - 15:00

Lohjan kaupunki järjestää suositun Omin jaloin verkossakin -koulutuksen. Koulutus on kaksipäiväinen ja se järjestetään 16. ja 23.9.2021 kello 12-15.

Koulutus on Satakunnan kunnissa ja kuntayhtymissä työskenteleville ilmainen, koulutusmaksu kustannetaan Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus-hankkeen Oma hyvinvointi –osahankkeen koordinaatiorahasta (tellu.rosenqvist@porinperusturva.fi). Ilmoita tällöin ilmoittautumisen yhteydessä kustannuspaikaksi Satasote ja anna suostumus tietojen luovuttamisesta Tulevaisuuden sote-keskus-hankkeelle. Muille koulutus maksaa 40 e hlö. Mukaan mahtuu 40 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautua voit koulutuksen alkuun saakka tai kunnes paikat täyttyvät.

Ilmoittautuminen tapahtuu tältä sivustolta.

Mitä on Omin jaloin –työskentely?

  • Menetelmä kartoittaa nuoren suojaavat tekijät ja riskitekijät puolistrukturoitujen tehtävien avulla yhdeksän elämän eri osa-alueen näkökulmasta.
  • Työskentely lisää nuoren ymmärrystä omien valintojen vaikutuksesta nykyhetkeen ja tulevaisuuteen.
  • Menetelmä auttaa työntekijää muodostamaan kokonaiskuvan nuoren ja perheen tilanteesta ja toimii kartoittavan työn ja asiakasohjauksen tukena.

Menetelmää pystyy käyttämään kuka tahansa nuoren kanssa työskentelevä ammattilainen sosiaalihuollosta nuoriso-, järjestö- tai oppilashuoltotyöhön. Olennaista on, että työntekijällä on riittävästi aikaa (5-7 tapaamiskertaa) sekä avoin, kiinnostunut ja kunnioittava asenne nuorta kohtaan.

Lisätietoja

Tellu Rosenqvist,
hankekoordinaattori, Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hanke, Oma hyvinvointi -osahanke
tellu.rosenqvist@porinperusturva.fi
puh. 044 701 0579

Tiedot

Päivämäärä:
16.9.2021
Aika:
12:00 - 15:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Muu

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma

Lisää tapahtuma kalenteriisi!