Ladataan Tapahtumat

Perhekeskus ja järjestöt Satakunnassa

10.11.2021, kello 14:30 - 16:30

Perhekeskus ja järjestöt Satakunnassa -digitapaaminen kokoaa yhteen lasten, nuorten ja perheiden parissa toimivat järjestöt.

Kuten tiedämme, parasta aikaa Satasote valmistelee Satakunnan hyvinvointialuetta. Keskiössä on, että ihmisten peruspalvelut paranevat. Osana kehittämistyötä rakentuu myös hyvinvointialueen kokoinen verkostomainen perhekeskus, jonka ydintehtävä on edistää lapsen, vanhempien ja koko perheen terveyttä ja hyvinvointia.

Missä perhekeskustoiminnan kehittämisessä mennään juuri nyt Satakunnassa?

Siitä kertoo Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen hankekoordinaattori Johanna Santanen, jonka vastuualueeseen kuuluvat lasten ja nuorten palvelujen kehittäminen. Iltapäivässä kuullaan myös terveiset Järjestöjen sote-muutostuki -hankkeen (SOSTE ry) työskentelystä, josta puhuu järjestöasiantuntija Reeta Valta sekä ajatuksia Unelmien perhekeskuksesta Perheet keskiöön! -hankkeen (LSKL) järjestöagentti Katja Rippsteiniltä.

Iltapäivän päätteeksi varataan aikaa keskustelulle. Keskiössä ajatukset siitä, mitä sinä järjestötoimijana toivot yhteiseltä kehittämistyöltä ja siitä, miten yhdessä pidämme lapset, nuoret ja perheet kehittämistyön keskiössä.

Aika ja paikka

10.11.2021 klo 14.30-16.30, Teams

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköpostilla 3.11.2021 mennessä, osoitteeseen: katja.rippstein@mll.fi

Tiedot

Päivämäärä:
10.11.2021
Aika:
14:30 - 16:30
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Satakunnan yhteisökeskus
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma

Lisää tapahtuma kalenteriisi!