Ladataan Tapahtumat

Satasote kick off

28.1.2021, kello 13:00 - 15:00

Tervetuloa osallistumaan Satasoten kick off -tapahtumaan!

Satasote potkaistaan kunnolla käyntiin kick off -tapahtuman merkeissä! Tiedätkö jo mikä on Satasote, mitä hankkeissa tehdään ja mikä tulee muuttumaan? Nyt kannattaa tulla kuulolle, sillä kerromme kaikki tärkeimmät asiat tässä tapahtumassa!

Kenelle?

Kick off -tapahtuma on tarkoitettu Satakunnassa työskenteleville sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastuslaitoksen henkilökunnalle, päättäjille ja sidosryhmille.

Missä tapahtuma järjestetään?

Tapahtuma järjestetään etätapahtumana, joten voit osallistua tapahtumaan ihan mista vain, kunhan käytössäsi on tietokone tai älylaite. Tapahtumaan ilmoittaudutaan erikseen ja saat lähellä tapahtumaa linkin, mitä kautta pääset osallistumaan tapahtumaa. Tapahtuma tallennetaan ja se on katsottavissa myös jälkikäteen.

Miten ilmoittaudun?

Voit ilmoittautua tapahtumaan tästä linkistä viimeistään maanantaina 25.1.2021.

Alustava ohjelma

Tilaisuus alkaa kello 13 ja päättyy kello 15.

  • Aloitussanat, Satasoten johtoryhmän puheenjohtaja Diana Bergroth-Lampinen
  • Videotervehdys, perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru
  • Mikä sote-uudistus? Aluekoordinaattori Pia Suvivuo, THL
  • Millainen on tulevaisuuden sote-keskus? Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hanke esittäytyy, hankejohtaja Anna Jaatinen
  • Miten rakenteet uudistuvat? Satakunnan sote-rakenneuudistuksen kehittämishanke esittäytyy, hankejohtaja Anneli Lehtimäki
  • Sidosryhmäyhteistyö ja osallisuus, hankekoordinaattori Milja Karjalainen
  • Miksi sote-uudistusta tarvitaan ja mitä uudistus tulee tarkoittamaan? Paneelikeskustelussa mukana: Ermo Haavisto (sairaanhoitopiirin johtaja, Satasairaala), Satu Helin (sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialajohtaja, Rauma), Kristiina Piirala (perusturvajohtaja, Huittinen), Anna-Liisa Koivisto (terveys- ja sairaalapalveluiden johtaja, Porin perusturva), Esa Kohtamäki (sivistystoimialan toimialajohtaja, Pori), Pekka Tähtinen (pelastusjohtaja, Satapelastus). Paneelikeskustelun fasilitaattorina toimii Pia Suvivuo (aluekoordinaattori, THL)
  • Loppusanat, Satasoten ohjausryhmän puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola

Tiedot

Päivämäärä:
28.1.2021
Aika:
13:00 - 15:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Satasote
Kotisivu:
www.satasote.fi

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma