Ladataan Tapahtumat

Satasoten aamukahvit

15.1.2021, kello 09:00 - 09:30

Haluatko tietää mitä Satasotessa tehdään? Järjestämme säännöllisesti Satasoten virtuaaliset aamukahvit, missä käsitellään lyhyesti Satasoten hankkeissa ja sote-uudistuksessa tapahtuvia ajankohtaisia asioita ja samalla pääset keskustelemaan aiheesta sekä kyselemään ja kommentoimaan. Aamukahveille voit osallistua suoraan omalta työpisteeltäsi.

Ensimmäiset Satasoten aamukahvit järjestetään perjantaina 15.1. kello 9–9.30. Ensimmäisillä aamukahveilla hankejohtajat esittäytyvät ja keskustelemme yleisesti hankkeiden nykytilasta ja tulevan vuoden suunnitelmista. Ensimmäisen aamukahvin yhteydessä keräämme myös toiveita aiheista, joihin tulevilla aamukahveilla haluttaisiin pureutua tarkemmin. Tule siis mukaan ideoimaan tulevien aamukahvien sisältöjä ja osallistumaan keskusteluun!

Aamukahveille ei tarvitse ilmoittautua erikseen vaan mukaan pääsee tapahtumakalenterista löytyvän linkin kautta. Aamukahvit järjestetään Teamsin välityksellä. Osallistuaksesi tarvitset tapahtuman linkin sekä verkkoyhteyden. Sinulla ei tarvitse olla Teams-tiliä tai asennettua sovellusta. Jos liityt kokoukseen verkossa, voit käyttää joko Microsoft Edgeä tai Google Chromea. Ohjeita löydät Microsoftin internetsivuilta.

Pääset osallistumaan aamukahveille tästä linkistä.

Satasoten aamukahvit on suunnattu erityisesti sote- ja pelastuslaitoksen työntekijöille ja niille sidosryhmille ja päättäjille, joita sote-uudistus koskee. Tervetuloa mukaan Satasoten aamukahveille kuulemaan uusimmat uutiset, sote-uudistuksen käänteet ja osallistumaan keskusteluun!

Tiedot

Päivämäärä:
15.1.2021
Aika:
09:00 - 09:30
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Satasote
Kotisivu:
www.satasote.fi

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma