Ladataan Tapahtumat

Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen sisältötyöpaja, osa 1

17.5.2021, kello 09:00 - 11:00

Tulevaisuuden sote-keskus -hanke laajenee toisella rahoituskaudella. Miltä hankekokonaisuus tulee näyttämään Satakunnassa? Mitä tarpeita on noussut esiin ensimmäisellä rahoituskaudella? Mitä toivot edelleen vahvistettavan? Tule vaikuttamaan ja suunnittelemaan yhdessä Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen toisen rahoituskauden hankehakua!

Järjestämme kaksiosaisen sisältötyöpajan.

Ensimmäisellä tapaamisella maanantaina 17.5. kello 9–11 kuullaan alustukset missä tulevaisuuden sote-keskus hankkeessa nyt mennään ja mitä sisältöjä toisen kauden hakuohjeessa mahdollisesti painotetaan. Terveisiä kansalliselta tasolta sisältötyöpajaan tuovat THL:n aluekoordinaattori Piia Astila ja STM:n valvoja Sari Koskinen. Tapaamisella kerätään yhdessä osallistujien kanssa näkemyksiä siitä, mitkä asiat ovat tällä hankekaudella jääneet vähemmälle huomiolle ja mihin asioihin tulevalla hankekaudelle toivotaan panostettavan.

Toisella tapaamisella torstaina 3.6. kello 13–15 nostetaan tarkemmin esiin aiemmin pohdittuja ideoita ja suunnitellaan niiden pohjalta, mitä asioita hankesuunnitelmaan viedään.

Sisältötyöpajat on tarkoitettu kaikille Satakunnan kuntien sote-työntekijöille. Mukaan ovat tervetulleita myös sidosryhmien jäsenet sekä yhteistyökumppanit. Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen myötä maakunnassa valmistellaan ja otetaan käyttöön uudenlainen, laaja-alainen sosiaali- ja terveyskeskus, jossa asiakas saa tarvitsemansa avun sujuvasti yhdellä yhteydenotolla. Osallistu tapaamisiin ja vaikuta siihen miltä tulevaisuuden sote-keskus tulee Satakunnassa näyttämään!

Ilmoittautuminen

Jos et ehtinyt ilmoittautumaan mukaan, voit osallistua tapahtumaan tämän linkin kautta.

Työpajat järjestetään Teams-yhteydellä. Toivomme ilmoittautuneiden osallistuvan molempiin työpajoihin, mutta olet tervetullut siinäkin tapauksessa, että pääset osallistumaan vain yhteen tilaisuuteen.

Tiedot

Päivämäärä:
17.5.2021
Aika:
09:00 - 11:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Satasote

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma

Lisää tapahtuma kalenteriisi!