Ladataan Tapahtumat

TYKS-alueen perhekeskuspäivä

24.5.2021, kello 12:00 - 15:00

Lastensuojelun Keskusliiton koordinoima Perheet keskiöön! -hanke järjestää TYKS-alueen (Varsinais-Suomi, Satakunta ja Pohjanmaa) perhekeskuspäivän 24.5.2021 klo 12-15. Päivän suunnitteluun ovat osallistuneet myös Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos (THL) ja Kirkkohallitus. Mukana tapahtumassa kertomassa alueiden perhekeskuskehittämisestä on Tulevaisuuden sote-keskus -hanke ja Satakunta.

Perhekeskuspäivän mainoskuva, missä on värikkäät tikkaat sekä järjestäjien logot

Päivän aikana kuullaan, miltä perhekeskuskehittäminen alueella näyttää, ja herätellään keskustelua siitä, millaista alueellista perhekeskusta haluamme yhdessä rakentaa: mitkä ovat seuraavat askeleet yhteisen työn rakentamiseksi? Millainen on unelmien perhekeskus?

Perhekeskuspäivän ohjelma on runsas ja monipuolinen.  Luomme päivän alkuun tiiviin katsauksen kansalliseen perhekeskuskehittämiseen ja sähköiseen perhekeskukseen. Perhekeskuksen roolia osana Tulevaisuuden sote-keskusta avaa STM:n erityisasiantuntija Liisa Jokinen. Lisäksi puheenvuoroja esittävät mm. THL:n erikoissuunnittelija Päivi Varonen ja johtava asiantuntija Arja Hastrup, jotka ovat mukana kehittämässä kansallista perhekeskustoimintaa. Mukana on myös DigiFinlandin projektipäällikkö Hanna Manelius, joka kertoo sähköisestä perhekeskuksesta ja sen kehittämisestä.

Päivän päähuomio on kuitenkin alueellisessa perhekeskustyössä – kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja, joissa ääneen pääsevät niin alueiden Tulevaisuuden sote-ohjelman toimijat, perhekeskuskehittäjät kuin järjestöt ja seurakunnan toimijat.  Mukana ovat luonnollisesti myös Perheet keskiöön! -hankkeen tiimi vahvistettuna alueellisella järjestöagentilla!

Tilaisuus järjestetään webinaarina.

Perhekeskuspäivän tarkempi ohjelma täsmentyy myöhemmin.

Lisätietoja

Kaisu Muuronen, kaisu.muuronen@lskl.fi ja 050 569 6697

Tapahtuman tiedot Lastensuojelun keskusliiton -sivuilla

Tiedot

Päivämäärä:
24.5.2021
Aika:
12:00 - 15:00
View Tapahtuma Website

Järjestäjä

Muu

Tapahtumapaikka

Etätapahtuma

Lisää tapahtuma kalenteriisi!