Ladataan Tapahtumat

Valomerkki-koulutus

15.11.2022, kello 14:00 - 16:00

Valomerkki-keskustelun kohderyhmänä ovat alle 18-vuotiaat nuoret, jotka ovat käyttäneet päihteitä tai joiden hallussa on ollut päihteitä. Tavoitteena on puuttua nuorten päihteiden käyttöön ennen kuin se muodostuu ongelmaksi sekä vaikuttaa nuoren omiin ajatuksiin ja asenteisiin päihteiden käytöstä. Keskustelun tarkoituksena on antaa tukea sekä keinoja vanhemmille nuorten päihdekasvatuksessa. Valomerkki-keskusteluun kutsutaan vanhempi/vanhemmat ja nuori.

Toteutuksessa on mukana ammattilaisia eri sektoreilta ja keskustelu toteutetaan työparina. Ohjautuminen Valomerkkiin tapahtuu pääsääntöisesti viranomaisten kautta.

 Aika ja paikka

Koulutus järjestetään Kankaanpään perhekeskuksessa (Torikatu 7A) 15.11.22. klo 14-16. Koulutus järjestetään livekoulutuksena. Koulutustilaisuus on vuorovaikutuksellinen ja keskusteleva, joten osallistujamäärä on rajattu 20 henkilöön. Koulutus on osallistujille ilmainen.

Koulutuksen sisältö

Koulutus on tarkoitettu sekä uusille Valomerkki-keskustelijoille, että jo sitä aiemmin tehneille. Perehdytyskoulutus on kahden tunnin mittainen, jossa käydään läpi Valomerkki-keskustelun tavoitteet, tarkoitus ja toteuttaminen. Kouluttajana toimii sosiaalityöntekijä/ankkurityöntekijä Jenni Laurila.

Kohderyhmä

Koulutus on kohdennettu Pohjois-Satakunnassa ehkäisevää päihdetyötä tekeville ammattilaisille. Voit toimia yhtä hyvin sote-palveluissa, sivistys- ja nuorisotoimessa tai järjestössä tai seurakunnassa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen 11.11.2022 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja:

Tellu Rosenqvist
Hankekoordinaattori, Satakunnan tulevaisuuden sote-keskus-hanke
tellu.rosenqvist@porinperusturva.fi
044-7010579

Tiedot

Päivämäärä:
15.11.2022
Aika:
14:00 - 16:00

Järjestäjä

Satakunnan hyvinvointialue
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Kankaanpää
Kankaanpää, 38700 Suomi

Lisää tapahtuma kalenteriisi!