Väliaikainen valmistelutoimielin valitsi muutosjohtajat

Satakunnan hyvinvointialueen väliaikainen valmistelutoimielin, eli VATE, valitsi hyvinvointialueen valmistelun määräaikaiset muutosjohtajat 21.9. pidetyssä kokouksessaan. Muutosjohtajien haku toteutettiin sisäisesti.

Satasote_kuvatausta

VATE valitsi toiminnan ja hallinnon järjestämisen muutosjohtajaksi Jukka Mäkilän ja sotepalveluiden järjestämisen muutosjohtajaksi Anneli Lehtimäen. Muutosjohtajien virkasuhde kestää 30.6.2022 asti. Toiminnan ja hallinnon järjestämisen muutosjohtajan virka on 40 % verrattuna kokoaikaiseen virkaan ja sotepalveluiden järjestämisen muutosjohtajan virka on 50 % vuoden 2021 loppuun asti ja sen jälkeen 100 %.

Muutosjohtajien tehtäviin kuuluu muun muassa vastata Satakunnan hyvinvointialueen valmistelun etenemisestä, väliaikaishallinnon talousarviovalmistelusta ja -suunnittelusta sekä vastata toiminnan tuloksellisuudesta. Muutosjohtajat toimivat myös väliaikaishallinnon henkilökunnan esihenkilöinä. Valmistelutyötä muutosjohtajat tekevät tiiviissä yhteistyössä vastuuvalmistelijoiden kanssa.