Vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien vanhempien hyvinvointia tutkitaan – vastaa kyselyyn

Vammaisten ja erityistä tukevien tarvitsevien lasten vanhemmille tarjotaan mahdollisuutta tutustua omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen kyselyn avulla. Kysely on auki 15.10.2022 asti.

Kehitysvammapalvelut_TomiGlad-86

Vammaisen tai erityistä tukea tarvitsevan lapsen vanhempi, anna hetki aikaa omalle hyvinvoinnillesi!

Vammaisten ja erityistä tukevien tarvitsevien lasten vanhemmille tarjotaan mahdollisuutta tutustua omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen kyselyn avulla. Vastaamalla kyselyyn toi tutkia ja pohtia omaa hyvinvointia monesta eri näkökulmasta.  Kysymykset on koottu yhdessä vammaisten / erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhempien kanssa Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry:n Täyttä elämää -hankkeessa. Kyselyyn vastataan anonyymisti.

Kysymyslomakkeeseen pääsee tästä linkistä.

Kysely on avoinna  15.10.2022 asti. Vastaamalla vanhemmat antavat arvokasta tietoa siitä, miten vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhemmat voivat tällä hetkellä Suomessa ja osallistuvat kuulemisen työkalun kehittämiseen.

Lisätietoa kyselystä ja siihen liittyen järjestettävistä hyvinvoinnin keskusteluilloista Vammaisperheyhdistys Jaatinen ry:n kautta  tai kysy lisää Miina Weckrothilta Täyttä elämää -hankkeesta, sähköposti: etunimi.sukunimi(at)jaatinen.info.