Vielä voit vaikuttaa Satakunnan hyvinvointialueen strategiatyöhön!

Miten toivot sote- ja pelastuspalvelut järjestettävän tulevaisuudessa? Mitä asioita arvostat niissä eniten? Mitä lähtisit kehittämään ensimmäisenä ja minkä arvojen pohjalta toivoisit Satakunnan hyvinvointialueen rakentuvan?

Kokemäenjoen ympäristöä Kokemäellä Tulkkilan lähettyvillä

Keräämme vastauksia edellä oleviin kysymyksiin henkilöstöltä, asukkailta ja Satakunnan hyvinvointialueen sidosryhmiltä kyselyn avulla! Nyt voit vaikuttaa siihen, minkälainen hyvinvointialue meille satakuntalaisille rakennetaan ja miten se palvelee meitä parhaiten.

Vastaukset toimivat pohjana Satakunnan hyvinvointialueen strategiatyössä. Kyselyt ovat olleet avoinna jo keväällä, mutta haluamme vielä kerätä vastauksia kesän ajan!

Hyvinvointialueen strategia tulee valmistumaan vuoden 2022 aikana ja sen tarkoituksena on määrittää hyvinvointialueen tavoitteet. Hyvinvointialueen strategiasta päättävät aluevaltuutetut, mutta valmistelutyöhön halutaan osallistaa niin asukkaita kuin tulevia työntekijöitäkin

Kyselyt ovat avoinna 31.7.2022 asti. Vastaaminen kestää noin 10 minuuttia.

Kysely asukkaille ja henkilöstölle

Miten toivot tulevaisuuden sosiaali-, terveys ja pelastuspalvelut järjestettävän ja mitä asioita arvostat niissä eniten? Mitä itse lähtisit kehittämään ensimmäisenä ja minkä arvojen pohjalta toivoisit Satakunnan hyvinvointialueen rakentuvan?

Vastaa kyselyyn tästä linkistä.

Kysely sidosryhmille

Nyt voitte sidosryhmänä vaikuttaa siihen, minkälainen hyvinvointialue meille satakuntalaisille rakennetaan ja miten se palvelee meitä parhaiten! Kyselyyn voivat vastata esimerkiksi kauppakamarit, kuntien edustajat, nuorisovaltuuston tai vanhus- ja vammaisneuvostojen jäsenet, yrittäjät, seurakunnat, ja yhdistykset.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä.