Yhdessä asiakkaan parhaaksi -Kelan webinaarit 29. ja 30.11.2022

Webinaareissa kerrotaan, miten Kela voi tukea hyvinvointialueita, käydään läpi käytännön esimerkkejä asiakasyhteistyöstä ja esittellään Kelan tutkimusta ja tilastoja.

Tiedote. Julkaistu: 09.11.2022, 08:00
Kela

Kela järjestää marraskuussa hyvinvointialueiden päättäjille kaksi webinaaria, joiden teema on Yhdessä asiakkaan parhaaksi. Webinaareissa kerromme, miten Kela voi tukea hyvinvointialueita, käymme läpi käytännön esimerkkejä asiakasyhteistyöstä ja esittelemme Kelan tutkimusta ja tilastoja.

Tiistaina 29.11.2022 klo 17.00–18.00 järjestettävän webinaarin aihe on
Asiakas tiedonkuljettajasta palveluista hyötyjäksi – mitä yhteistyö mahdollistaa nyt ja mitä tarvitaan tulevaisuudessa? Tilaisuudessa keskustellaan tiedonkulkuun ja palveluihin ohjautumiseen liittyvistä asiakasyhteistyön ongelmista ja ratkaisuehdotuksista.

Tilaisuudessa puheenvuoron pitävät projektipäällikkö Sari Mikkola Kelasta, ylilääkäri Virpi Heikkinen Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä sekä johtava asiantuntija Teija Hautera Kelasta.

Ilmoittaudu webinaariin Lyytissä

Keskiviikkona 30.11.2022 klo 17.00–18.00 järjestettävän webinaarin aihe on Ei enää väliinputoajia – tehdään yhdessä toimeentulotuki selkeäksi asiakkaille. Käymme tilaisuudessa läpi käytännön esimerkkejä siitä, miten Kela ja sosiaalitoimi tekevät asiakastason yhteistyötä paljon tukea tarvitsevien asiakkaiden asioissa. Miten voimme yhdessä varmistaa, että asiakkaan asia hoidetaan vaikeassa tilanteessa mahdollisimman sujuvasti?

Tilaisuudessa puheenvuoron pitävät toimeentuloturvaetuuksien ratkaisukeskuksen päällikkö Sari Kenttä Kelasta, tiimipäällikkö Tomi Rouhiainen Kelasta sekä johtava sosiaalityöntekijä Hanna Murremäki Espoon kaupungilta.

Ilmoittaudu webinaariin Lyytissä

Molemmat webinaarit järjestetään Teamsissa. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kanssamme!

Lisätietoja

Vastaava yhteiskuntasuhteiden asiantuntija Anna-Stiina Lundqvist, etunimi.sukunimi@kela.fi, puh.
050 408 4512